‘Door de Mangel’ gaat op de helende toer

‘Door de Mangel’ gaat op de helende toer


Geplaatst op: 21 mei 2024

In de 422e aflevering van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was de 33-jarige Kudelstaartse Mariëlle Beun te gast. Zij studeerde 10 jaar aan de Lucia Martens Dansacademie, maar kwam uiteindelijk in de communicatie en marketingwereld terecht. Daarnaast ‘doet zij iets met cacao’. “Door het drinken van pure cacao vermengd met water wordt je rustig, het geeft ontspanning en dit helpt om in balans te blijven”. Natuurlijk is ook Mariëlle op zoek gegaan naar een opvolger. Zij heeft Sandra Mantel bereid gevonden om maandag 27 mei om 19.00 uur aan te schuiven. Zij zijn beiden bezig met healing en bewustwording. Sandra is bewustzijnscoach en doet aan klankhealing, access bars, reiki en aromatherapie. Mariëlle wil graag van haar horen welke behandeling het meest helend is.

Herhaling ‘Echt Esther’ over keuzes maken

Maandag 27 mei is er om 18.00 uur een herhaling te horen van 'Echt Esther'. Esther Sparnaaij sprak met haar gasten, singer songwriter en schrijfster Marjolein den Adel, holistisch therapeut Sandrine Kwast en coach Fanny Willems, over keuzes maken. Over de strijd tussen hoofd en hart. Intuïtie versus je gedachten die je kunnen beperken. De angst die je voelt om iets te doen of veranderen terwijl je “ergens” diep van binnen wel weet wat het beste voor je is. Ze spraken over inspirerende boeken en over onze persoonlijke ervaringen. Zoals de stap naar ondernemerschap, uit een relatie stappen en het pad als medium. Heel verschillende dingen maar ook hebben ze iets gemeen: ze brengen je richting een doel, wat soms helemaal nog niet duidelijk hoeft te zijn.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Door de Mangel’ gaat op de helende toer

In de 422e aflevering van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was de 33-jarige Kudelstaartse Mariëlle Beun te gast. Zij studeerde 10 jaar aan de Lucia Martens Dansacademie, maar kwam uiteindelijk in de communicatie en marketingwereld terecht. Daarnaast ‘doet zij iets met cacao’. “Door het drinken van pure cacao vermengd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: