Basisschool de Vuurvogel neemt afscheid van juf Louise


Geplaatst op: 6 juni 2011

Uithoorn - Vorige week nam basisschool de Vuurvogel afscheid van juf Louise Heldt.

Juf Louise gaat namelijk met pensioen en heeft afscheid genomen van onze school en speciaal van haar leerlingen. Twee weken geleden heeft ze afscheid genomen van het team. Het was een bijzondere middag, want vele oud collega's gaven acte de présence (wat een warm weerzien was) en haar huidige collega's hebben haar enorm in het zonnetje gezet met een schat aan cadeaus en een enorm leuk lied gemaakt door een paar enthousiaste collega's. De directie nam met een toespraak vol complimenten afscheid van Juf Louise en daarna zongen haar oud collega's een lied waarin enorm veel leuke, warme herinneringen waren verwerkt.
Dinsdag 31 mei was Juf Louise's laatste werkdag en nam zij afscheid van haar leerlingen en hun ouders. Ze mocht vele leuke en originele cadeautjes ontvangen en alle kinderen van de Vuurvogel werden getrakteerd op ijs. Maar... we zagen ook oud leerlingen afscheid nemen en hun aanwezigheid werd ook enorm gewaardeerd.

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs gaat juf Louise nu genieten van haar welverdiende pensioen. Kinderen, ouders, het team van de Vuurvogel en het bestuur van ICBO Uithoorn willen haar hartelijk danken en haar nog vele jaren in goede gezondheid toewensen.
Lieve Juf Louise, we wensen je heel veel geluk, samen met je man, in het mooie Drente!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Basisschool de Vuurvogel neemt afscheid van juf Louise

Uithoorn - Vorige week nam basisschool de Vuurvogel afscheid van juf Louise Heldt. Juf Louise gaat namelijk met pensioen en heeft afscheid genomen van onze school en speciaal van haar leerlingen. Twee weken geleden heeft ze afscheid genomen van het team. Het was een bijzondere middag, want vele oud collega's … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: