De Fontein in de race voor een ANWB verkeersplein

De Fontein in de race voor een ANWB verkeersplein


Geplaatst op: 27 mei 2024

Dit jaar organiseert de ANWB opnieuw de verkiezing 'Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein'. Op een verkeersplein kunnen kinderen veilig oefenen met fietsen en meteen praktijkervaring op doen. Basisschool De Fontein is dit jaar in de race om dit plein te winnen!

Op De Fontein vinden wij het belangrijk om het bewustzijn van onze leerlingen op het gebied van verkeersveiligheid te vergroten door zowel theorie- als praktijklessen te geven. Een verkeersplein biedt ons als school de kans om onze leerlingen spelenderwijs te laten leren en ontdekken en het helpt onze leerlingen nog veiliger van en naar school reizen.

Je kan je stem uitbrengen op http://www.anwb.nl/wineenverkeersplein , selecteer De Fontein in Mijdrecht en help De Fontein een ANWB Verkeersplein te winnen.

Dank alvast voor uw steun!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Fontein in de race voor een ANWB verkeersplein

Dit jaar organiseert de ANWB opnieuw de verkiezing 'Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein'. Op een verkeersplein kunnen kinderen veilig oefenen met fietsen en meteen praktijkervaring op doen. Basisschool De Fontein is dit jaar in de race om dit plein te winnen! Op De Fontein vinden wij het belangrijk om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: