Stressreductie bij Praat Lokaal ASS

Stressreductie bij Praat Lokaal ASS


Geplaatst op: 27 mei 2024

Uiteindelijk willen we allemaal in een zo stressvrij mogelijke omgeving leven en voor kinderen met autisme is dit nog belangrijker. Edwin en Nicolette hebben beiden een cursus gevolgd hoe om te gaan met stressvolle dynamiek bij autisme en geleerd hoe je stress kan verminderen. Ze dragen deze kennis en opgedane tips en handvatten graag over aan je. 

Hoe gaan we om met stress? Van ons kind, van onszelf en van de omgeving? Wat is de invloed van stress en overprikkeling op het mentale en fysieke welzijn en functioneren van je kind? Op welke manier kun je stress voorkomen, herkennen en/of er iets aan doen?

Dit en meer zullen we tijdens deze avond bespreken. Kom je ook inspiratie opdoen? We hopen dat iedereen na deze avond met een aantal direct toepasbare handvatten een fijnere leefomgeving voor hun kind en zichzelf kunnen creeeren.

Ouders voor ouders

Het Praat Lokaal wordt begeleid door Nicolette de Lange en Edwin de Jong. Beiden hebben kinderen met de diagnose ASS.

Deelname en aanmelding

De avond vindt plaats op woensdagavond 5 juni van 20:00-21:30 uur in Bibliotheek Mijdrecht. Deelname is gratis na aanmelding via email info@ouderslokaal.nl


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stressreductie bij Praat Lokaal ASS

Uiteindelijk willen we allemaal in een zo stressvrij mogelijke omgeving leven en voor kinderen met autisme is dit nog belangrijker. Edwin en Nicolette hebben beiden een cursus gevolgd hoe om te gaan met stressvolle dynamiek bij autisme en geleerd hoe je stress kan verminderen. Ze dragen deze kennis en opgedane … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: