ARGON AC Milan sluit het seizoen in stijl af


Geplaatst op: 6 juni 2011

Onder prachtige weersomstandigheden reisde AC Milan afgelopen zaterdag af naar Breukelen om de laatste wedstrijden van het seizoen te spelen.

Vanwege het feit dat Sem Bos en Toine Stark niet aanwezig konden zijn, werden er 2 gastspelers aan het keurkorps toegevoegd, te weten Stan van Beers en Lev Schuurman.

Doordat de eerste wedstrijden winnend werden afgesloten met resp. 6-1, 2-1 en 5-0, speelde AC Milan de laatste wedstrijd om de poulewinst tegen PVCV.

In deze finale wedstrijd werd er prachtig combinatievoetbal op de mat gelegd, het mag dan ook een wonder heten dat de einduitslag "maar" 2-0 was.

De beker van de eerste plaats in de poule ging dan ook terecht mee naar Mijdrecht.

Op de foto v.l.n.r. achter: Stan van Beers, Lev Schuurman, Ryan Ruimschoot, Oualid Laasal, Hüseyin Cankaya en Fouad Ouahdan. voor: Amine Aouadi en Jesper de Haan

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ARGON AC Milan sluit het seizoen in stijl af

Onder prachtige weersomstandigheden reisde AC Milan afgelopen zaterdag af naar Breukelen om de laatste wedstrijden van het seizoen te spelen.Vanwege het feit dat Sem Bos en Toine Stark niet aanwezig konden zijn, werden er 2 gastspelers aan het keurkorps toegevoegd, te weten Stan van Beers en Lev Schuurman.Doordat de eerste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: