De Baat (2e)
JO 11-1 ARGON Kampioen 2024

Geplaatst op: 27 mei 2024

Argon JO 11-1 tegen SportingMartinus Amstelveen. De wedstrijd begon vroeg dus nog niet iedereen was wakker . De ballen vlogen heen en weer een na een paar gemiste kansen schoot sporting martinus hun 1e doelpunt. Dit deed nog niet veel bij de boys van Argon, maar de toeschouwers waren in spanning!

Na wat heen en weer gebald werdt het 2-0 al snel 2- 0 voor Sporting Martinus in de eerste helft. In de rust werden de jongens van Argon even flink toe gesproken door coaches Jesper, Julian,& Cas. Ze moesten ervoor gaan want kampioen konden ze worden!! Knallen, en overspelen is wat ze werdt in gefluisterd.
De 2e helft ging stuk beter, overspelen ging beter en Zayn maakte al snel een doelpunt! Nu werd Argon blij, en proefde ze meer, waarop nogmaals spoedig een goal van Damian. Dus was het 2-2 gelijk spel.

De spanning was on te snijden en iedereen kneep hem flink want Argon moest en zou kampioen worden, en met een Lucky shot maakte Levy in een woelige 2e helft al snel 3-2 voor Argon. Daar moest Sporting Martinus ff flink voor slakken, en werden stukje bij beetje ingemaakt door onze boys.

De laatste paar minuten waren om te snijden, papa's mama's opa's en oma's iedereen was zenuwachtig, maar in de laatste paar minuten was Zayn die de eindscore maakte met een overwinnings doelpunt en maakte Argon J0 11- 1 kampioen met 4- 3 voor Argon.

Wat een onstuimige wedstrijd was dit, ze hebben hard gelopen, de boys van Argon en wat een tranen gelaten! Maar ze hebben het verdiend!!

Argon JO 11-1 tegen SportingMartinus Amstelveen. De wedstrijd begon vroeg dus nog niet iedereen was wakker . De ballen vlogen heen en weer een na een paar gemiste kansen schoot sporting martinus hun 1e doelpunt. Dit deed nog niet veel bij de boys van Argon, maar de toeschouwers waren in … Lees meer »