001 -Family

Roeitocht in Venetië


Geplaatst op: 6 juni 2011

In het weekend van Pinksteren zullen 12 roeiers, 11 dames en één heer, meedoen in de prestigieuze Vogalonga, een 30 kilometer lange prestatietocht voor roeiers rond Venetië met de finale door het Canal Grande en de finish bij het San Marco Plein. Vier van deze roeiers komen uit de Ronde Venen.
Er zal worden gevaren met drie boten en de groep is al weken bezig met het opknappen van de boten zodat ze er op 12 juni picobello uit zullen zien. Ook de kleding, in de kleuren van Roeivereniging de Meije uit Nieuwkoop, ziet er fantastisch uit hetgeen mogelijk is door de ruimhartige sponsorbijdragen van de firma Aardeko, Home & Decoration, uit Mijdrecht. Dit is een groothandel in meubels van de ondernemer Jan Op 't Root. De andere sponser is Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, de bekende fysiotherapiepraktijk in de regio Nieuwkoop.

Op 12 juni zullen de drie boten allereerst van het Lido naar de start bij het San Marco plein moeten varen. Vervolgens de 30 kilometer lange Vogalonga moeten volbrengen en daarna opnieuw het stuk naar het Lido moeten terug roeien. Het belooft een zware dag te worden. Eenzaam zal men zich echter niet voelen; er zullen een kleine 2000 boten meevaren met daarin meer dan 7500 roeiers.

Wilt u meer weten over de Vogalonga? Kijk dan op www.vogalonga.com

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Roeitocht in Venetië

In het weekend van Pinksteren zullen 12 roeiers, 11 dames en één heer, meedoen in de prestigieuze Vogalonga, een 30 kilometer lange prestatietocht voor roeiers rond Venetië met de finale door het Canal Grande en de finish bij het San Marco Plein. Vier van deze roeiers komen uit de Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: