001 -Family

Vrijdag koppelklaverjassen bij VZOD


Geplaatst op: 6 juni 2011

Komend weekend viert VZOD de afsluiting van het seizoen. Dit jaar een bijzondere gebeurtenis omdat het samenvalt met een nieuwe traditie van VZOD; het kampeerweekend.

Het grasveld op het prachtige sportcomplex van de Kudelstaartse korfbalvereniging verandert voor één weekend in een gezellige camping. Naast het traditionele familie-mix-toernooi op zaterdag wordt dit keer op vrijdagavond een koppelklaverjastoernooi gespeeld worden. Koppelklaverjassen doe je met teams van twee personen en je zit met je team aan tafel met andere teams.

Dit is altijd een leuke klaverjasavond en zoals gebruikelijk zal ook deze avond niemand zonder prijsje naar huis gaan. Aanvang 19:30 uur. Opgeven kan nog bij Sietze Fokkema (sietze@vzod.nl).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag koppelklaverjassen bij VZOD

Komend weekend viert VZOD de afsluiting van het seizoen. Dit jaar een bijzondere gebeurtenis omdat het samenvalt met een nieuwe traditie van VZOD; het kampeerweekend. Het grasveld op het prachtige sportcomplex van de Kudelstaartse korfbalvereniging verandert voor één weekend in een gezellige camping. Naast het traditionele familie-mix-toernooi op zaterdag wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: