Het AJOC Festival staat weer voor de deur!

Het AJOC Festival staat weer voor de deur!


Geplaatst op: 5 juni 2024

Na jaren van afwezigheid maakte het AJOC Festival vorig jaar een comeback met een nieuwe generatie jongeren. Het bleek een groot succes zoals vanouds met drie dagen lang toffe optredens en gezelligheid in de feesttent aan de Molenland in Mijdrecht. Het kon niet anders dan dat dit jaar nog eens dunnetjes over doen en volgende week is het eindelijk zover.

Nicole de Jong, bestuurslid van het AJOC Festival, vertelt dat grotendeels dezelfde opzet van het festival wordt doorgezet. “Het is gelukt een mooi programma met bands en gave feestacts te boeken. Mijn persoonlijke favoriet is vrijdagavond, dan starten we met optredens van Het Feestteam, The Euros en Fabulous 90’s. Onlangs is het ons ook gelukt om hier een optreden van Robert van Hemert aan toe te voegen. Ik kijk daar erg naar uit, hij breekt nu door met zijn nummer Zoet, Zout, Zuur en is regelmatig op tv te zien. Ik denk dat hij de tent compleet op z’n kop gaat zetten.”.

Het AJOC Festival vindt plaats op 14, 15 en 16 juni 2024 in Mijdrecht. Op zaterdag 15 juni bestaat het programma uit Qmusic foute uur Live, Daredevils en Jeroen van der Boom. Nicole vertelt hierover: “Vorig jaar ging de tent compleet uit z’n dak tijdens de Daredevils. We hebben ze direct opnieuw geboekt. Naast het toffe programma hebben we ook weer extra aandacht voor het buitenterrein. De buitenbar wordt nog beter zodat er altijd een koud biertje binnen handbereik is. Tijdens het festivalweekend staat er afwisselend een disco-camper, het kleine Jordaans ‘Café Rol’ en een ballenbak-camper op het terrein. Dus naast het grote feest in de tent kun je ook in kleiner gezelschap feest vieren. De weersverwachting is goed, het buitenterrein zal goed gebruikt worden.“.

Op zondag is de familiedag. Het terrein gaat dan om 11.30 uur open en is dan getransformeerd tot een groot speelparadijs voor jong en oud. Het Braaap team is weer aanwezig met hun zijspanmotoren om een mooi parcours af te leggen. Er zijn trampolines, lasergame spellen en een 19 meter lange stormbaan. Over de dag verspreid is er een meet & greet met Olaf en Elsa en is er een roofvogelshow. Lokale ondernemers zijn aanwezig op de gezellige kraampjesmarkt. De Mijdrechtse brandweer is weer aanwezig met waterspellen, er kan in een graafmachine gedraaid worden en je kunt ponyrijden met Lucky Stable.

“Tijdens de voorbereidingen van het festival werd duidelijk dat dit gelijk zou vallen met het EK-voetbal. Nederland speelt zelfs een wedstrijd op zondag 16 juni. Hier moesten we uiteraard wat meedoen. We hebben een buitenbioscoop kunnen regelen waarop we de voetbalwedstrijd uitzenden. Wij hopen dat zo veel mogelijk bezoekers in het oranje komen en samen de wedstrijd willen kijken. Of ze nu winnen of verliezen, het wordt daarna sowieso een groot feest. In de tent hebben we Zing Je Moerstaal en als afsluiter van het weekend hebben wij Pater Moeskroen op het podium.”.

Nicole heeft er duidelijk zin in. Met nog een week te gaan zijn er nog kaarten online te bestellen via de website www.ajocfestival.nl. Niet alleen heb je zo gegarandeerd een ticket, je ontwijkt ook een rij bij binnenkomst. De vrijdag- en zaterdagavond tickets zijn verkrijgbaar voor respectievelijk € 25,- en € 27,50. Toegang is vanaf 16 jaar en het terrein gaat open om 19.30 uur. Voor zondag (familiedag) zijn tickets verkrijgbaar voor € 6,50 en hebben kinderen onder de 12 jaar gratis entree. Het terrein gaat op zondag open om 11.30 uur. Het buitenterrein is open tot 17.00 uur en het feest in de feesttent gaat door tot 21.00 uur.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het AJOC Festival staat weer voor de deur!

Na jaren van afwezigheid maakte het AJOC Festival vorig jaar een comeback met een nieuwe generatie jongeren. Het bleek een groot succes zoals vanouds met drie dagen lang toffe optredens en gezelligheid in de feesttent aan de Molenland in Mijdrecht. Het kon niet anders dan dat dit jaar nog eens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: