001 -Family

Wilnis Open 2011


Geplaatst op: 6 juni 2011

De voorbereidingen zijn in volle gang bij Tennisvereniging Wilnis voor het Wilnis Open 2011! Verschillende sponsors hebben zich dit jaar bereid gevonden om het altijd gezellige open toernooi van Tennisvereniging Wilnis te ondersteunen. Van 25 juni tot en met 3 juli staat het tennispark in Wilnis geheel in het teken van het Wilnis Open.

Alles zal uit de kast worden gehaald, de organisatie heeft er zin in en er zijn al inschrijvingen binnen. De organisatie heeft wat verrassingen gepland staan, met onder andere een onvergetelijke feestavond! Ook zal het clubhuis dit jaar op donderdagavond met muziek gevuld zijn. De hele week staat in het teken van fanatisme, gezelligheid en sportiviteit, de ideale mix voor iedere tennisliefhebber
Daarnaast zal natuurlijk weer gezorgd worden voor heerlijke versnaperingen in ons alom bekende eettentje. Met mooie prijzen, hopelijk mooi weer en natuurlijk de deelnemers wordt dit weer een week om niet te vergeten!

Inschrijven voor het Wilnis Open kan tot 18 juni 2011 via de website van TV Wilnis, www.toernooiklapper.nl of de inschrijfkaarten bij uw vereniging.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wilnis Open 2011

De voorbereidingen zijn in volle gang bij Tennisvereniging Wilnis voor het Wilnis Open 2011! Verschillende sponsors hebben zich dit jaar bereid gevonden om het altijd gezellige open toernooi van Tennisvereniging Wilnis te ondersteunen. Van 25 juni tot en met 3 juli staat het tennispark in Wilnis geheel in het teken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: