De Baat (3e)
HVM MO12-1 Pakt het Kampioenschap

Geplaatst op: 10 juni 2024

Pas in de tweede helft begon het vuurtje bij HVM echter te ontbranden en ontstonden er kansen aan onze kant. De wedstrijd was zenuwslopend, niet alleen voor de meiden maar ook voor het massaal opgekomen publiek. Kans op kans, maar geen doelpunt. Een strafcorner leek het keerpunt te worden, maar de bal werd op het laatste moment van richting veranderd. Nog steeds 0-0. Met nog één minuut te gaan counterde AMVJ razendsnel en scoorde. Direct daarna klonk het eindsignaal. Een enorme teleurstelling, na zoveel gewonnen wedstrijden nu in de laatste minuut verliezen.

Het werd spannend afwachten wat de nummer twee in de poule zou doen. Als zij met meer dan vijf doelpunten verschil zouden winnen, zouden zij de eerste plek overnemen. Gelukkig gebeurde dat niet. HVM MO12-1 blijft bovenaan en is daarmee knap kampioen geworden in de tweede klasse. Wat een seizoen! Afgesloten met taart, kinderchampagne, en binnenkort nog een feestelijke huldiging op de club. Trots op jullie, meiden! Chapeau!

Op de velden van AMVJ in Amstelveen beleefde HVM MO12-1 hun seizoensfinale. De spanning was om te snijden: een gelijkspel zou genoeg zijn voor het kampioenschap. Maar makkelijk werd het niet. In de eerste helft domineerde AMVJ met een razendsnelle spits die onze keeper flink aan het werk zette. Pas … Lees meer »