[VIDEO] Automobilisten rammen bewust bloembakken op Demmerik Vinkeveen


Geplaatst op: 11 juni 2024

Op de Demmerik in Vinkeveen zijn drie weken geledenbloembakken geplaatst om de snelheid van het verkeer te verlagen. De gemeente plaatste de bakken als proef en in overleg met buurtbewoners, maar niet iedereen was het daar mee eens.

De bloembakken zorgden voor veel ophef op socialmedia. En bij sommigen leverde de aanwezigheid zoveel frustratie op dat ze de bloembakken zijn gaan 'rammen'. Vorige week heeft de bestuurder van een Ford Ka de bloembakken aan de kant geschoven met zijn auto, die er waarschijnlijk niet zonder kras en deuk vanaf is gekomen. Nadat de gemeente de schade weer had hersteld waagde de bestuurder van een bestelbus zich opnieuw aan de 'klus', maar dan een stuk professioneler. Met de achterkant van de bestelbus, waarschijnlijk de trekhaak, schoof hij of zij de bakken van het wegdek de berm in. 

De gemeente heeft maandag laten weten dat de proef is afgelopen en dat de uitkomst van het onderzoekt volgt. Wel is in overleg met ondernemers aan de Demmerik besloten alvast één serie bloembakken weg te halen vanwege het vele vrachtverkeer wat mede veroorzaakt wordt door de huidige werkzaamheden aan de brug. Laatst bewerkt op: 11 juni 2024 19:53

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

[VIDEO] Automobilisten rammen bewust bloembakken op Demmerik Vinkeveen

Op de Demmerik in Vinkeveen zijn drie weken geledenbloembakken geplaatst om de snelheid van het verkeer te verlagen. De gemeente plaatste de bakken als proef en in overleg met buurtbewoners, maar niet iedereen was het daar mee eens. De bloembakken zorgden voor veel ophef op socialmedia. En bij sommigen leverde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: