Zaterdag 15 juni demo dag bij Koeleman Elektro


Geplaatst op: 14 juni 2024

Zoekt u nog inspiratie voor de komende (sport)zomer? EK voetbal, Olympische Spelen? O wilt u gewoon lekker naar een film kijken? Of kokkerellen? Of wilt u nog andere ideëen voor in en om het huis(houden) opdoen? 

Dat komt goed uit! Op zaterdag 15 juni organiseert Koeleman Elektro weer een demo dag. Er is van alles te beleven, te proeven en te proberen.

Koeleman heeft mooie aanbiedingen deze zomer. En we hebben voor de voetbalfans ook nog een leuke EK aktie. 

De mooie merken Jura, Bamix, Laurastar, Fritel, LG, Samsung, Quooker, Miele, Bosch, Siemens, Atag, Pelgrim, Liebherr, Bowers & Wilkins, Denon, Sonos en nog veel meer vindt u in de grote showroom aan de Genieweg, een zijstraat van de Industrieweg in Mijdrecht. 

U komt toch ook naar onze demodag? Tip: vergeet niet ook te komen genieten van de 30e editie van het straattheaterfestival in het dorpscentrum. Wij zitten daar op korte fietsafstand vandaan, dus vlak in de buurt.

De demodag is op zaterdag 15 juni van 11:00 tot 16:00 uur. De winkel is open tot 17:00 uur, dus u krijgt alle tijd om te komen ervaren waar Koeleman Elektro voor staat: Alleen het beste is goed genoeg. 

Openingstijden van de winkel:
Koeleman Elektro is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op de zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. 

Het adres:
Koeleman Elektro
Genieweg 60
3641 RH Mijdrecht

Telefoon: 0297-261485

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 15 juni demo dag bij Koeleman Elektro

Zoekt u nog inspiratie voor de komende (sport)zomer? EK voetbal, Olympische Spelen? O wilt u gewoon lekker naar een film kijken? Of kokkerellen? Of wilt u nog andere ideëen voor in en om het huis(houden) opdoen?  Dat komt goed uit! Op zaterdag 15 juni organiseert Koeleman Elektro weer een demo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: