001 -Family

Meisje uit Mijdrecht droeg geen gordel bij dodelijk ongeluk N201 Uithoorn


Geplaatst op: 5 juni 2011

Mijdrecht/Uithoorn - De vader van het 16-jarige meisje dat in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwam bij een auto-ongeluk op de N201 bij Uithoorn, ligt nog met nekletsel in het ziekenhuis.

De moeder liep lichte verwondingen op. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het gezin uit Mijdrecht in een oldtimer reed waarvan alleen de voorstoelen een gordel hadden.

Meisje droeg geen gordel
Het meisje dat het ongeval niet overleefde zat achterin en droeg dus geen gordel. Het ongeluk vond plaats op de N201 ter hoogte van de Admiraal van Ghentlaan. De politie vermoedt dat de bestuurder van de auto bij een inhaalmanoeuvre de macht over het stuur is verloren. Vervolgens kwam de auto op zijn kop in de berm terecht.

Op de plek van het ongeluk zijn bloemen neergelegd.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV NH

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisje uit Mijdrecht droeg geen gordel bij dodelijk ongeluk N201 Uithoorn

Mijdrecht/Uithoorn - De vader van het 16-jarige meisje dat in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwam bij een auto-ongeluk op de N201 bij Uithoorn, ligt nog met nekletsel in het ziekenhuis. De moeder liep lichte verwondingen op. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: