De Vinken A1 ongeslagen veldkampioen

De Vinken A1 ongeslagen veldkampioen


Geplaatst op: 18 juni 2024

Afgelopen week werd De Vinken A1, gesponsord door Brouwer Transport, ongeslagen kampioen van de voorjaarscompetitie veld. Om het kampioenschap was het voorafgaand aan de wedstrijd al niet meer spannend, maar het was De Vinken er wel alles aan gelegen om in stijl af te sluiten. Dat lukte ruimschoots, met een 18-6 overwinning op TOP A5.

De Vinken kwam al snel op voorsprong en bouwde de score rustig uit naar een 9-3 ruststand. Ook in de tweede helft kwam de thuisploeg geen moment in de problemen. In de zaalcompetitie werd in de beslissende wedstrijd nog net naast het kampioenschap gegrepen, maar op het veld domineerde de juniorenlichting van De Vinken met veel doelpunten en ruime overwinningen. Een mooie afsluiting van het seizoen, dat ook in het teken stond van afscheid. Zianna Zoomer stopt na dit seizoen in verband met haar studie; zij nam afscheid van het thuispubliek met een publiekswissel en een mooie bos bloemen van haar teamgenootjes.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken A1 ongeslagen veldkampioen

Afgelopen week werd De Vinken A1, gesponsord door Brouwer Transport, ongeslagen kampioen van de voorjaarscompetitie veld. Om het kampioenschap was het voorafgaand aan de wedstrijd al niet meer spannend, maar het was De Vinken er wel alles aan gelegen om in stijl af te sluiten. Dat lukte ruimschoots, met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: