Werkzaamheden aan de Middenweg tussen de N201 en Machineweg

Werkzaamheden aan de Middenweg tussen de N201 en Machineweg


Geplaatst op: 18 juni 2024

In de periode van donderdag 20 juni t/m vrijdag 28 juni worden er spoedreparaties uitgevoerd aan een persleiding in de Middenweg tussen de N201 en de Machineweg. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan vanaf de aansluiting N201 richting de Machineweg afgesloten voor het verkeer.

Om de hinder voor het verkeer zo klein mogelijk te houden vinden de werkzaamheden uitsluitend plaats op werkdagen buiten de spits (tussen 09:00 uur en 16:00 uur).Buiten deze tijden is de rijbaan volledig beschikbaar voor het verkeer. Voor voetgangers en fietsers gelden geen beperkingen. Omdat deze werkzaamheden samenvallen met de werkzaamheden aan de Machineweg is hinder niet helemaal te voorkomen. 

Omleiding

Verkeer en lijnbussen worden tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Braziliëlaan. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te informeren en te begeleiden. Nood- en hulpdiensten kunnen uitsluitend bij PRIO1 meldingen wel passeren door het werkvak.

Meer informatie is te vinden op www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden aan de Middenweg tussen de N201 en Machineweg

In de periode van donderdag 20 juni t/m vrijdag 28 juni worden er spoedreparaties uitgevoerd aan een persleiding in de Middenweg tussen de N201 en de Machineweg. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan vanaf de aansluiting N201 richting de Machineweg afgesloten voor het verkeer. Om de hinder voor het verkeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: