Anja de Die bij ‘Door de Mangel’

Anja de Die bij ‘Door de Mangel’


Geplaatst op: 19 juni 2024

Zaterdag 22 juni om 14.00 uur duiken Dennis en Ilse weer de radiostudio in voor het altijd gezellige programma 'DownTown Radio'. Richard en Jamilla komen vertellen over de Special Olympics waar ze afgelopen weekend aan mee hebben gedaan vanuit Only Friends. Angelique Rem en een andere vrijwilliger gaan alles vertellen over het Stijldansen dat ze wekelijks organiseren bij De Schakel voor mensen met een verstandelijke beperking. Quincy komt ook gezellig mee en gaat uitleggen waarom ze het dansen zo fantastisch vindt.

Sem in vakantiesferen

De vakantieperiode staat voor de meeste mensen voor de deur. Programmamaker Sem van Hest is zelf net teruggekeerd van een ontspannen vakantie. Voor hem reden genoeg om 'Sem op Zaterdag' een muzikaal vakantievoorproefje te laten zijn. Daarom is er veel muzikaliteit in Romaanse talen te beluisteren zaterdag 22 juni tussen 10.00 en 12.00 uur. En geen vakantieplannen? Dan lekker ontspannen luisterend het weekend in.

‘Echt Esther’ over human design en Chinese human energy

Human Design en Ancient Chinese Human Energy, daarover praat Esther met Andreas Kontarinus en Nancy Wong op maandag 24 juni om 18.00 uur. Andreas heeft zich verdiept in Human Design. Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Nancy Wong volgt een opleiding ACHE (Acient Chinese Human Energy). Wat ze leert is door ademhaling en beweging pijn te bestrijden. Heb jij een vraag? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl

‘Door de Mangel’ ontvangt Bodil de Jong

Vorige week was business- en mindcoach Anja de Die te gast. Zij begeleidt o.a. startende ondernemers in het Zaai-project. In haar werk ziet zij steeds jongere ondernemers die vol enthousiasme het traject ingaan. Maandag 24 juni om 19.00 uur komt fotografe Bodil de Jong naar de studio op uitnodiging van Anja. Vroeger voor de camera als model, tegenwoordig achter de camera als fotograaf. Anja wil van haar weten wat zij ziet als ze door de cameralens naar zichzelf kijkt. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 24 juni. Heb jij ook een vraag voor Bodil, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl.Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Anja de Die bij ‘Door de Mangel’

Zaterdag 22 juni om 14.00 uur duiken Dennis en Ilse weer de radiostudio in voor het altijd gezellige programma 'DownTown Radio'. Richard en Jamilla komen vertellen over de Special Olympics waar ze afgelopen weekend aan mee hebben gedaan vanuit Only Friends. Angelique Rem en een andere vrijwilliger gaan alles vertellen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: