001- Uithoorn

Mijdrechts gezin bij dodelijk ongeluk N201 Uithoorn, meisje 16 overleden


Geplaatst op: 4 juni 2011

Uithoorn/Mijdrecht – Een auto-ongeluk in Uithoorn in de nacht van vrijdag op zaterdag is een van de inzittenden, een 16-jarig meisje, fataal geworden. Twee andere inzittenden, haar vader (65) en moeder (52), raakten ernstig gewond.

Het gezin is afkomstig uit Mijdrecht, zei een politiewoordvoerder zaterdag. Het ongeluk vond plaats op de N201 ter hoogte van de Admiraal van Ghentlaan. De provinciale weg is enige tijd afgesloten geweest in beide richtingen. De brandweer, een traumahelikopter en meerdere ambulances waren ingezet.

De auto lag op de kop in de berm en was tot stilstand gekomen tegen een boom. Kennelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren bij een inhaalmanoeuvre, aldus de politie. Wie er achter het stuur zat, kon de politie niet zeggen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechts gezin bij dodelijk ongeluk N201 Uithoorn, meisje 16 overleden

Uithoorn/Mijdrecht – Een auto-ongeluk in Uithoorn in de nacht van vrijdag op zaterdag is een van de inzittenden, een 16-jarig meisje, fataal geworden. Twee andere inzittenden, haar vader (65) en moeder (52), raakten ernstig gewond.Het gezin is afkomstig uit Mijdrecht, zei een politiewoordvoerder zaterdag. Het ongeluk vond plaats op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...