Loslopende honden bijten andere hond, politie rukt uit

Loslopende honden bijten andere hond, politie rukt uit


Geplaatst op: 24 juni 2024

Twee ontsnapte honden hebben gisteravond in Vinkeveen een andere hond gebeten. Dat schrijft Dierenambulance De Ronde Venen op Facebook.

Medewerkers van de dienst kregen om 23.10 uur de melding over het incident. Doordat de honden nog los rondliepen, was ook de politie uitgerukt.
De gewonde hond had flinke bijtwonden en is gecontroleerd door medewerkers van de dierenambulance. Daarna is het dier naar een dierenziekenhuis in Amsterdam gebracht.

"De eigenaar was gewoon zijn hond aan het uitlaten en uit het niets kwamen deze twee honden rennend over de Herenweg en hebben zo ineens de hond gegrepen. Vreselijk traumatisch voor de hond zowel als de eigenaar. We wensen beide heel veel sterkte", schrijft de dierenambulance.

Een hondengeleider van de politie wist de loslopende honden te vangen en aan te lijnen. Ze werden rond middernacht met hun baasje herenigd. Waarom de dieren de hond aanvielen, is niet bekend.Laatst bewerkt op: 24 juni 2024 15:59

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Loslopende honden bijten andere hond, politie rukt uit

Twee ontsnapte honden hebben gisteravond in Vinkeveen een andere hond gebeten. Dat schrijft Dierenambulance De Ronde Venen op Facebook. Medewerkers van de dienst kregen om 23.10 uur de melding over het incident. Doordat de honden nog los rondliepen, was ook de politie uitgerukt.De gewonde hond had flinke bijtwonden en is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: