Zonneschijn bij Taptoe Mijdrecht

Zonneschijn bij Taptoe Mijdrecht


Geplaatst op: 24 juni 2024

De datum voor de taptoe wordt al ruim van te voren vastgelegd. Met de veelvuldige buien van de afgelopen weken begin je dan toch je twijfels te krijgen….het zal toch niet? Het werd de Muziekvereniging VIOS gegund om een prachtige dag te hebben afgelopen zaterdag! En er was veel publiek die wel weer een opsteker in het zonnetje konden gebruiken!

Voor alle korpsen was het al leuk dat er meer mensen langs de Hoofdweg stonden om ze welkom te heten. Ook het plein stond lekker vol en die waren al in de stemming gebracht door Dweilorkest Dorst.

Daarna lieten de korpsen uit Nuenen, Rhenen, Hazerswoude en uiteraard uit Mijdrecht het beste van hun zelf zien in hun show-optreden. Met een gezamenlijk stuk, het Wilhelmus en het signaal ‘taptoe’ werd een mooie middag afgesloten!

Volgend jaar bestaat Muziekvereniging VIOS maar liefst 125 jaar! In dit jubileumjaar staat er van alles op het programma, waaronder eind juni een hele speciale taptoe! De organisatie is er al druk mee en wij houden U op de hoogte!

Enthousiast geworden om het muziek maken weer op de pakken? Of juist willen beginnen met een instrument? Bij de vereniging is alles mogelijk! Dat kan zijn bij de Show- & Marchingband, het Dweilorkest Dorst of bij het Amstel Blazers Collectief. Laat het ons weten via opleidingen@vios-mijdrecht.nl.

Of kom naar de open repetities! Op maandagavond 26 augustus voor de blaas-instrumenten en op donderdagavond 29 augustus voor de slagwerk-instrumenten.

Ook de basisschool-leerlingen kunnen weer aanmelden: vanaf oktober tot februari starten we weer met de gratis (!) wekelijkse muzieklessen van Musickidz. Het ontdekken van de verschillenden soorten instrumenten, muzieknoten lezen en nog veel meer. Het duurt nog even maar aanmelden kan nu al op Musickidz@vios-mijdrecht.nl 
Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zonneschijn bij Taptoe Mijdrecht

De datum voor de taptoe wordt al ruim van te voren vastgelegd. Met de veelvuldige buien van de afgelopen weken begin je dan toch je twijfels te krijgen….het zal toch niet? Het werd de Muziekvereniging VIOS gegund om een prachtige dag te hebben afgelopen zaterdag! En er was veel publiek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: