De Baat (2e)

Prijsuitreiking bowlingcompetitie 2010/2011


Geplaatst op: 3 juni 2011

Mijdrecht - Op dinsdag 31 mei vond in bowlingcentrum Mijdrecht de afsluiting plaats van de bowlingcompetitie 2010/2011 van de senioren league van de Stichting Spel en Sport 55+.

De bowlinggroep bestaat uit ongeveer 75 actieve spelers die gedurende de periode van september tot en met mei elke dinsdagmiddag bijeenkomen om te strijden om de Ronde Venen Fonds Wisselbokaal, de Jan van den Berg Wisselbokaal en de categorieprijzen voor de mannen en de vrouwen.
De prijzen werden dit jaar uitgereikt door Chris Snijders, voorzitter van Stichting Ronde Venen Fonds (voorheen VSB Fonds De Ronde Venen).

Ter afsluiting van het seizoen keek Gerard Monshouwer, voorzitter van de Bowlinggroep terug op een succesvol jaar, het zestiende jaar in het bestaan van de groep.. Na zeven jaar Amstelveen was dit eerste jaar terug in Mijdrecht zeer succesvol. De gemiddelde scores waren hoger en er hebben zich verschillende nieuwe leden aangemeld. Hij stelde vast dat de bowlinggroep zich mag verheugen op een constant aantal trouwe deelnemers. Hij sprak de hoop uit dat bij de aanvang van het nieuwe seizoen, in september a.s. zich weer een aantal nieuwe deelnemers zullen melden.

Voordat Chris Snijders tot de prijsuitreiking over ging, wees hij op het feit dat zijn fonds een naamswijziging had ondergaan. Hij vertrouwt er op dat het jarenlange contact tussen zijn fonds en de bowlinggroep ook in het komende seizoen bestendigd zal blijven.

De resultaten
Bij de dames ging in groep C de eerste prijs naar Bep van der Neut. Tweede werd Els Hoetmer en de derde plaats was voor Ria van 't Riet.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijsuitreiking bowlingcompetitie 2010/2011

Mijdrecht - Op dinsdag 31 mei vond in bowlingcentrum Mijdrecht de afsluiting plaats van de bowlingcompetitie 2010/2011 van de senioren league van de Stichting Spel en Sport 55+. De bowlinggroep bestaat uit ongeveer 75 actieve spelers die gedurende de periode van september tot en met mei elke dinsdagmiddag bijeenkomen om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: