Verkeersomleiding tijdens AJOC-festival 2011


Geplaatst op: 10 juni 2011

Mijdrecht/Wilnis - In verband met grote verkeersdrukte tijdens het AJOC-festival wordt Molenland tussen de Oosterlandweg en Westerlandweg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Van 10 tot en met 13 juni vindt het jaarlijkse AJOC-festival plaats. Het festivalterrein is op de hoek van de Bovendijk en Molenland in Wilnis. Om de grote verkeersdrukte, die het festival aantrekt, in goede banen te leiden, wordt er een afsluiting ingesteld. Tijdens het AJOC-festival is Molenland afgesloten tussen de Westerlandweg en de Oosterlandweg. Verkeer vanuit Mijdrecht wordt omgeleid via de Hoofdweg en de Westerlandweg. Verkeer vanuit Wilnis kan via de Bovendijk naar het festivalterrein rijden.

Ter plaatse staan verkeersregelaars en parkeersbegeleiders klaar om iedereen de juiste weg te wijzen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeersomleiding tijdens AJOC-festival 2011

Mijdrecht/Wilnis - In verband met grote verkeersdrukte tijdens het AJOC-festival wordt Molenland tussen de Oosterlandweg en Westerlandweg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Van 10 tot en met 13 juni vindt het jaarlijkse AJOC-festival plaats. Het festivalterrein is op de hoek van de Bovendijk en Molenland in Wilnis. Om de grote … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: