Explosief in rijdende auto: drie tieners aangehouden

Explosief in rijdende auto: drie tieners aangehouden


Geplaatst op: 8 juli 2024

De toe- en afrit van de A2 bij Vinkeveen richting Amsterdam zijn maandagochtend lange tijd afgesloten geweest vanwege een explosief. 

De politie kreeg in de vroege ochtend een melding dat de inzittende van een auto die op de A2 reed in het bezit was van een vuurwapen. Agenten namen poolshoogte en zagen het voertuig rijden. Bij Vinkeveen gaven zij de bestuurder een stopteken en werden de inzittenden gecontroleerd. De politie trof geen vuurwapen aan. Wel zagen zij een explosief in de auto liggen waarna de omgeving werd afgezet in afwachting van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). 

De EOD heeft het explosief onderzocht en meegenomen om het op een veilige locatie tot ontploffing te brengen. De auto is afgevoerd en de inzittenden zijn aangehouden. De verdachten zijn twee jongens van 18 en 15 jaar oud en een 16-jarig meisje. Alle drie komen zij uit Amsterdam.


Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Explosief in rijdende auto: drie tieners aangehouden

De toe- en afrit van de A2 bij Vinkeveen richting Amsterdam zijn maandagochtend lange tijd afgesloten geweest vanwege een explosief.  De politie kreeg in de vroege ochtend een melding dat de inzittende van een auto die op de A2 reed in het bezit was van een vuurwapen. Agenten namen poolshoogte en zagen het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: