‘Door de Mangel’ gaat op vakantie

‘Door de Mangel’ gaat op vakantie


Geplaatst op: 10 juli 2024

Op maandag 8 juli was Claudia Oorschot–van den Broek te gast. De 36-jarige Kudelstaartse is eigenaar van Majabox, Ook startte ze haar coachpraktijk waar zij o.a. mensen coacht die een maagverkleining hebben ondergaan. De laatste gast voor de zomervakantie op maandag 15 juli om 19.00 uur is Claudia's vriendin Kelly van Tright. Kelly is pedagogisch medewerker en heeft een webshop met allerlei inpakmateriaal. Claudia wil graag van Kelly weten wat de grootste les tot nu toe voor haar is geweest dit jaar. Ook een vraag voor Kelly? Mail dan naar studio@radioaalsmeer.nl. Van 22 juli t/m 26 augustus is het team van ‘Door de Mangel’ op vakantie. In de zomer worden 6 programma’s uit het afgelopen jaar herhaald. De talkshow is 2 september weer live terug.

‘Echt Esther’ over Delen door Nul

Esther geniet van de vakantie en leest het boek van Kees Alders. Dit tweede boek van Kees, genaamd 'Delen door nul' gaat over het zelfgekozen levenseinde van zijn ouders. Maandag 15 juli om 18.00 uur komt Kees bij haar in de radiostudio praten over dit boek. Een boek wat een van de taboes in deze wereld beschrijft: waarom kiezen we niet zelf wanneer en hoe we sterven? Geen zelfmoord, maar het het kiezen van je einde bij ondragelijk of uitzichtloos lijden. Moet het eigenlijk zo ver wel komen?


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Door de Mangel’ gaat op vakantie

Op maandag 8 juli was Claudia Oorschot–van den Broek te gast. De 36-jarige Kudelstaartse is eigenaar van Majabox, Ook startte ze haar coachpraktijk waar zij o.a. mensen coacht die een maagverkleining hebben ondergaan. De laatste gast voor de zomervakantie op maandag 15 juli om 19.00 uur is Claudia's vriendin Kelly … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: