Hans van Dijk Basketbal Toernooi 2024

Hans van Dijk Basketbal Toernooi 2024


Geplaatst op: 11 juli 2024

Afgelopen zaterdag kwamen een groot deel van de Argon basketballeden, aangevuld door oud-leden, bij elkaar in sporthal De Eendracht voor het jaarlijkse Hans van Dijk toernooi. Dit toernooi werd ter afsluiting van het seizoen 2024 georganiseerd.

Er is de hele middag gespeeld in gemengde teams waarin jong en oud samen tegen elkaar streden. Naast het winnende team werden er ook prijzen uitgereikt aan de Beste Schutter, Beste Teamspeler, Beste Verdediger, Beste Dribbelaar en Talentvolste Speler.

De gezellige middag werd afgesloten met een drankje en patatje.

Ondertussen maakt Argon Basketbal zich op voor het 50-jarige jubileum seizoen, wat in september van start zal gaan. Dit seizoen zullen er verschillende activiteiten voor leden en niet-leden worden georganiseerd. Hou hiervoor de socials van Argon Basketbal en deze krant in de gaten.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hans van Dijk Basketbal Toernooi 2024

Afgelopen zaterdag kwamen een groot deel van de Argon basketballeden, aangevuld door oud-leden, bij elkaar in sporthal De Eendracht voor het jaarlijkse Hans van Dijk toernooi. Dit toernooi werd ter afsluiting van het seizoen 2024 georganiseerd. Er is de hele middag gespeeld in gemengde teams waarin jong en oud samen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: