Tram 25 rijdt vanaf 21 juli tijdelijk met enkele tramstellen

Tram 25 rijdt vanaf 21 juli tijdelijk met enkele tramstellen


Geplaatst op: 11 juli 2024

Vanaf de officiële start op 21 juli rijdt tramlijn 25 de zomerdienstregeling met enkele tramstellen in plaats van dubbele.

Veiligheid voorop

De afgelopen periode hebben we uitgebreid getest en geoefend op de Uithoornlijn. Tijdens de testperiode is één keer het achterste tramstel van een gekoppelde tram ontspoord. Dit gebeurde tijdens het inrijden van het opstelterrein in de Legmeerpolder, waarbij de gekoppelde tram op lage snelheid reed zonder reizigers. Op dit moment doen we uitgebreid onderzoek naar de oorzaak hiervan. 
 
Veiligheid staat voorop. We doen er alles aan om zo snel mogelijk de oorzaak te vinden en maken aanpassingen als dat nodig is, zodat we weer met gekoppelde trams kunnen rijden. 
 
Tijdens de zomer rijdt lijn 25 in de spits 6x per uur, buiten de spits 5x per uur en in de avond 4x per uur. Dit verandert niet.  
Kijk voor meer informatie over de dienstregeling op www.gvb.nl/tram 25.

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tram 25 rijdt vanaf 21 juli tijdelijk met enkele tramstellen

Vanaf de officiële start op 21 juli rijdt tramlijn 25 de zomerdienstregeling met enkele tramstellen in plaats van dubbele. Veiligheid voorop De afgelopen periode hebben we uitgebreid getest en geoefend op de Uithoornlijn. Tijdens de testperiode is één keer het achterste tramstel van een gekoppelde tram ontspoord. Dit gebeurde tijdens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: