001 -Family

Jongetje (10) ontroostbaar door diefstal bootje in Vinkeveen


Geplaatst op: 31 mei 2011

**ingezonden**

Kevin z'n rubberen motorbootje met motor, is in de nacht van 23 op 24 mei gestolen!Er zijn bij hem thuis op hun privé grond en water naast de schuur en hun achterdeur, twee motorbootjes gestolen, die avond/nacht. De dieven hebben hun erf met eigen water bezocht en hebben toen hun slag geslagen.

Maar het ergste was, hoe moesten we het Kevin vertellen als hij s'middags uit school kwam.
Kevin was van de maandag op dinsdag bij zijn Opa en Oma uit logeren. Dus wixt nog van niets.Hij heeft zelf voor dit motortje (4 PK Mercury) mee gespaard, ook al hebben zijn ouders het grootste deel betaald.
Het bootje lag nog maar net een paar dagen in het water, toen de dieven toesloegen.
Hij kampeert met zijn familie op de Vinkeveense plassen en mocht onder leiding van opa, pappa, mama of tante, regelmatig heen en weer varen, naar de eilanden, hun vakantie is altijd op de Vinkeveense Plassen. Het is hun vervoer naar hun tent, dat nu net voor hun vakantie!
Nadat er met een aantal families een zoektocht is gehouden ,vonden zij Kevin's rubberen bootje, drijvend zonder motortje, ter hoogte van de parkeerplaats van Proosdij.
De dieven hebben al meerdere malen toegeslagen bij familieleden die hun bootjes aan een betaalde parkeerplek van " PROOSDIJ"hadden afgemeerd dit is dan het vierde motortje.
De dieven maken de sloten stuk en slepen vervolgens het gestolen waar naar de hoge Dijk achter de parkeerplaats van "PROOSDIJ. Daar worden dan de motortjes eraf gehaald en laten zij de bootjes los drijven, Er zijnaltijd wel aardige mensen die ,die los drijvende bootjes zien, en netjes aan de parkeerplaats vastbinden, om verdere ongemakken te voorkomen.

Getuigen hebben maandagavond rond 21.30 uur drie jongens gezien die een opvallend loer/kijk gedrag vertoonden.,deze drie jongens, zijn gezien op de Herenweg in Vinkeveen, tussen de leegstaande Panden van de Bakker en de vroegere Beddenwinkel tegenover "Proosdij"Deze drie jongens zijn tussen de 14 en 18 jaar oud en waren vermoedelijk met een bootje . want opeens waren zij achterlangs verdwenen. Als nog iemand iets verdachts heeft gezien tussen maandagavond de 23ste en dinsdagochtend de 24ste Mei ,dan kunt u dit melden bij de Politie! elke tip kan belangrijk zijn..
Als de Dieven enigszins nog emotie voelen, jegens het zeer verdrietige jongetje, breng dan anoniem het motortje terug!!!

Het gaat hier om een 4 PK Mercury van twee jaar oud!
Of meld het anoniem aan de Politie waar wij het motortje van Kevin kunnen vinden.

KLIK HIER voor een video op RTV Utrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongetje (10) ontroostbaar door diefstal bootje in Vinkeveen

**ingezonden** Kevin z'n rubberen motorbootje met motor, is in de nacht van 23 op 24 mei gestolen!Er zijn bij hem thuis op hun privé grond en water naast de schuur en hun achterdeur, twee motorbootjes gestolen, die avond/nacht. De dieven hebben hun erf met eigen water bezocht en hebben toen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: