001 -Family

Haringparty in Wilnis en Vinkeveen


Geplaatst op: 31 mei 2011

Het is juni en de Hollandse nieuwe is weer in het land en dit gaat overal gepaard met diverse festiviteiten, dus ook in de Ronde Venen. Voor de liefhebbers van dit zeebanket een uitgelezen kans om deze haring te testen.

Wilnis bijt de spits af en daar zorgt de ondernemingsvereniging dat op dinsdag 7 juni van 18.00 tot 20.00 uur op het raadhuisplein de vaten met haring gereed staan. Om het feest compleet te maken zorgt muziek vereniging Veribus Unitis uit Wilnis en shantykoor de Turfschippers uit Vinkeveen voor de vrolijke klanken.

In Vinkeveen blijft winkelcentrum Zuiderwaard niet achter en organiseert drie dagen later op vrijdag 10 juni, net als vorig jaar, een gratis haringproeverij. Vanaf 18.30 tot 20.30 uur is iedere fijnproever welkom.
Ook hier zorgt shantykoor de Turfschippers, voor de muzikale omlijsting, wat zeker weer zal bijdragen tot een gezellig en "zeewaardig" sfeertje.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Haringparty in Wilnis en Vinkeveen

Het is juni en de Hollandse nieuwe is weer in het land en dit gaat overal gepaard met diverse festiviteiten, dus ook in de Ronde Venen. Voor de liefhebbers van dit zeebanket een uitgelezen kans om deze haring te testen. Wilnis bijt de spits af en daar zorgt de ondernemingsvereniging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: