Veel medailles voor Veenland turners


Geplaatst op: 31 mei 2011

Zaterdag was in de sporthal de Paperclip in Utrecht de recreantenwedstrijd. Er doen hier altijd heel veel turners en turnsters mee. Voor Veenland deden er 17 jongens mee en 16 meisjes.

De jongens turnden op de volgende onderdelen:Brug gelijk, Rek, Vloer, Trampoline en Sprong. Ook werd er op de tumblingbaan gesprongen maar die telde niet mee voor de wedstrijd. Voor de trainsters werd het een drukke dag want in ronde 1 zaten de jongens verdeeld over de 6 toestellen. Gelukkig waren Marijke, Antoinette, Kimberly en Michel bereid om te helpen. Iedereen deed verschrikkelijk zijn best om mooie oefeningen te turnen.

Dit bleek ook wel bij de prijsuitreiking. Coen Brugman,Senna Wilkes, Ismael kleintjes en Hidde Goossens werden eerste, Teije Goossens,Renze Goossens, Jesse Goossens, Rafael Veldman werden keurig tweede en Ali el Yowsfi werd derde. De jongens konden tevreden terug naar huis.
Op de ande
re baan turnde Kim Fokker als enigste turnster voor Veenland haar wedstrijd. De turnsters turnen op Balk,Brug,Trampoline,Sprong en Vloer. Bij Kim ging het uitstekend want bij de prijsuitreiking bleek ze tot haar grote verrassing derde.

In de andere rondes turnden de andere turnsters van Veenland hun wedstrijd. Ze turnden allen een prima wedstrijd maar er werd hier en daar toch wat slordig geturnd of een foutje gemaakt en tegen zoveel andere meisjes is het dan moeilijk om een medaille te halen. Vera Post lukte dat wel en werd tweede en ook Dewi Brouwer werd keurig vierde. De andere turnsters konden ook tevreden terug kijken op hun wedstrijd. Voor veel turnsters was het ook de eerste wedstrijd en de trainster was dan ook super trots.

Nu door oefenen tot de volgende wedstrijd op 18 juni onze eigen onderlinge wedstrijd!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel medailles voor Veenland turners

Zaterdag was in de sporthal de Paperclip in Utrecht de recreantenwedstrijd. Er doen hier altijd heel veel turners en turnsters mee. Voor Veenland deden er 17 jongens mee en 16 meisjes. De jongens turnden op de volgende onderdelen:Brug gelijk, Rek, Vloer, Trampoline en Sprong. Ook werd er op de tumblingbaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: