001 - Tuimarkt

Nieuwe pand VMB Security & Services officieel geopend


Geplaatst op: 30 mei 2011

Op vrijdagmiddag 27 mei heeft de burgemeester van Uithoorn, mevrouw Drs.
D.H. Oudshoorn het nieuwe bedrijfspand van VMB Security & Services en VMT Security Systems officieel geopend. VMB was gevestigd in Mijdrecht, maar de spectaculaire groei maakte de overstap naar een veel groter onderkomen noodzakelijk.

In de 10 jaar van haar bestaan is VMB uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 90 medewerkers. De onderneming houdt zich onder meer bezig met objectbeveiliging, mobiele surveillance, bouwbewaking, winkelbeveiliging en de technische aspecten die daarbij horen. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor kan de voorziene groei van de komende jaren ondersteund worden.

Burgemeester Oudshoorn trok rond de klok van 15.00 uur onder het toeziend oog van de vele genodigden aan een touw, waardoor honderden zwarte, blauwe en witte ballonnen het luchtruim kozen. Daarna werd er gezamenlijk een toast uitgebracht. De burgemeester memoreerde in haar toespraak, dat de gemeente erg blij is met de inzet van VMB beveiligers in de dorpskern van Uithoorn. De jarenlange overlast tijdens het weekend door bepaalde groeperingen is daardoor vrijwel verdwenen.

VMB Security & Services wilde ter gelegenheid van de opening van het bedrijfspand in de nieuwe vestigingsplaats Uithoorn, een feestelijk gebaar maken naar de gemeenschap. Dat is gevonden in het financieel ondersteunen van het hospice ThamerThuis. Herman Aaij, secretaris van dit bijna-thuis-huis, ontving uit handen van de twee directeuren van VMB, Oscar Tieman en Robert Hasperhoven, een cheque van € 1.500,-. Dit geld is bijeengebracht door de gasten die middag, met een aanvulling door VMB.

Voor meer informatie: 0297 581 583 of www.vmb-security.eu

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: VMB Security & Services

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe pand VMB Security & Services officieel geopend

Op vrijdagmiddag 27 mei heeft de burgemeester van Uithoorn, mevrouw Drs. D.H. Oudshoorn het nieuwe bedrijfspand van VMB Security & Services en VMT Security Systems officieel geopend. VMB was gevestigd in Mijdrecht, maar de spectaculaire groei maakte de overstap naar een veel groter onderkomen noodzakelijk. In de 10 jaar van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: