Kookpunt, gezellig eten met elkaar!


Geplaatst op: 30 mei 2011

Het Kookpunt is een kleinschalige eetgroep voor ouderen. Door vrijwilligers wordt er een heerlijk menu met meerdere gangen geserveerd. U wordt om 17:00 uur ontvangen met een glaasje wijn en een hartig hapje. Aan tafel komen vaak de meest boeiende gesprekken op gang. Rond 19:45 uur keert iedereen weer voldaan huiswaarts. Deelnamekosten - ter plekke te voldoen - zijn € 7,- zonder vervoer maar verder alles inclusief en € 10,- met vervoer van deur tot deur. Het Kookpunt heeft op de maandagen in de oneven weken als thuisbasis Allround aan de Rondweg in Mijdrecht. Voor de vrijdagen zijn we nog op zoek naar een geschikte locatie. Suggesties zijn van harte welkom.

Eerst volgend Kookpunt: maandag 6 juni.
Daarna op de oneven weken op maandag dus 20 juni, 4 juli en 18 juli.

Op 1 augustus even zomerstop en vanaf 29 augustus weer om de week.

Houd de kranten in de gaten! Zodra we een nieuwe locatie voor de vrijdag hebben zullen we de data bekend maken.
U kunt zich per keer zoals altijd aanmelden bij het servicepunt. 0297-587600. Hier zijn ook steeds de data bekend. We hopen u dit jaar weer vaak te mogen ontmoeten.
Een en ander kan niet worden georganiseerd zonder vrijwilligers. Als u vrijwilliger wil worden, meldt u zich dan bij Stichting De Baat. 0297-230280 of via info@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kookpunt, gezellig eten met elkaar!

Het Kookpunt is een kleinschalige eetgroep voor ouderen. Door vrijwilligers wordt er een heerlijk menu met meerdere gangen geserveerd. U wordt om 17:00 uur ontvangen met een glaasje wijn en een hartig hapje. Aan tafel komen vaak de meest boeiende gesprekken op gang. Rond 19:45 uur keert iedereen weer voldaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: