001 - brw mdr
Een moeilijke start voor Atlantis 1

Geplaatst op: 9 september 2024

Reeuwijk startte vanaf het begin sterk en scoorde direct twee doelpunten uit evenveel aanvallen. Atlantis liep al snel achter de feiten aan met een 4-1 achterstand en had moeite om in hun spel te komen. Het juiste aanvalsspel werd moeilijk gevonden, en de schoten wilden maar niet vallen.

Atlantis ging de rust in met een 13-6 achterstand. Coach Robert Schoof gaf tijdens de rust duidelijke instructies om het juiste aanvalsplan uit te voeren. Na de pauze lukte het Atlantis echter niet om het gewenste aanvalsspel te bereiken en bleef het scoren lastig, terwijl Reeuwijk de hele wedstrijd door sterk bleef schieten.

Atlantis 1 heeft helaas de eerste wedstrijd van het seizoen verloren, maar met de juiste training is er hoop voor de volgende wedstrijd. Zaterdag 14 september speelt Atlantis 1 tegen De Vinken 1 om 15:30 uur in Mijdrecht. Kom jij kijken?

Op zaterdag 7 september speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 uit tegen Reeuwijk 1. De basisspelers waren Lynn, Lisanne, Kim, Maud, Rick, Sander, Lars en Sander. Het zonnetje scheen en de spelers waren klaar voor de wedstrijd! Reeuwijk startte vanaf het begin sterk en scoorde direct twee doelpunten … Lees meer »