001 - brw mdr
Atlantis 2 trekt strijdend aan het kortste eind

Geplaatst op: 10 september 2024

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd voor het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 tegen Reeuwijk 2 op het programma. In deze spannende ontmoeting hoopte Atlantis op een goede prestatie tegen een sterke tegenstander.

Atlantis kende een vliegende start en wist direct in de eerste minuut te scoren. De vroege voorsprong gaf het team vertrouwen, maar al snel bleek dat Reeuwijk niet van plan was het daarbij te laten. In de loop van de eerste helft kreeg Reeuwijk de overhand en slaagde erin om meerdere doelpunten te maken, waardoor zij de leiding namen. Ondanks dat Atlantis met mooie aanvallen reageerde en zelf enkele doelpunten maakte, stond er bij rust een tussenstand van 8-5 op het scorebord in het voordeel van Reeuwijk.

Na de rust voerde Atlantis meerdere vakwissels door in een poging om de wedstrijd te kantelen. Halverwege de tweede helft leek deze strategie zijn vruchten af te werpen. Atlantis kwam terug tot 13-10 en er was opnieuw hoop om de achterstand in te halen. Het team bleef zoeken naar kansen met meerdere goede aanvallen, maar slordigheden in de verdediging zorgden ervoor dat Reeuwijk toch wist door te breken.

Uiteindelijk kon Atlantis het verschil niet meer goedmaken, en eindigde de wedstrijd met een stand van 19-12 in het voordeel van Reeuwijk. Ondanks de nederlaag was het een leerzame wedstrijd waarin Atlantis momenten van goed spel liet zien, maar ook punten heeft om aan te werken voor de komende wedstrijden.

Volgende week krijgt Atlantis 2 een nieuwe kans om zich te bewijzen. Op zaterdag speelt het team thuis tegen IJsselvogels 4. Deze wedstrijd begint om 14.10 uur, en Atlantis hoopt met de steun van het thuispubliek de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen.

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd voor het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 tegen Reeuwijk 2 op het programma. In deze spannende ontmoeting hoopte Atlantis op een goede prestatie tegen een sterke tegenstander. Atlantis kende een vliegende start en wist direct in de eerste minuut te scoren. De vroege voorsprong … Lees meer »