Vinkefest 2023

Hollandse Nieuwe Haring in Mijdrecht


Geplaatst op: 30 mei 2011

Op donderdag 9 juni wordt voor het negende achtereenvolgende jaar de jaarlijkse Haringparty gehouden. In de week dat de eerste Hollandse Nieuwe in Scheveningen wordt aangevoerd, wordt ook in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd. Deze door de Lions Mijdrecht-Wilnis georganiseerde haringparty zal plaatsvinden op donderdag 9 juni van 18.00 - 20.00 uur bij restaurant Rendez-Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht.

Hollandse nieuwe haring in Mijdrecht
De muzikale omlijsting van het evenement zal worden gezorgd door "De Reizende Sterren". Het eerste vaatje Ronde Veense haring wordt openbaar geveild door een bekende veilingmeester uit Mijdrecht.

Haring happen voor een goed doel
Hollandse Nieuwe is niet alleen een genot om te eten, maar met uw aanwezigheid steunt u bovendien een goed doel, namelijk "Stichting Handjehelpen". De Stichting biedt praktische hulp aan kinderen en volwassenen met een handicap of chronische ziekte en hun mantelzorgers. Verder kunnen ook kinderen die vanwege hun gedrag extra zorg en aandacht vragen, bij Handjehelpen terecht.

Deze Lions Mijdrecht-Wilnis activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk. Het kost u alleen een bonnetje voor de haring en de drank.

Dus laat u verleiden.
De eerste Hollandse Nieuwe mag u natuurlijk niet missen. Kom op donderdag 9 juni om 18.00 uur naar restaurant Rendez-Vous in Mijdrecht en hap een harinkje mee voor het goede doel!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hollandse Nieuwe Haring in Mijdrecht

Op donderdag 9 juni wordt voor het negende achtereenvolgende jaar de jaarlijkse Haringparty gehouden. In de week dat de eerste Hollandse Nieuwe in Scheveningen wordt aangevoerd, wordt ook in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd. Deze door de Lions Mijdrecht-Wilnis georganiseerde haringparty zal plaatsvinden op donderdag 9 juni van 18.00 - 20.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: