Atlantis E2 kampioen

Geplaatst op: 30 mei 2011

Atlantis E2 heeft een fantastisch veldseizoen achter de rug. Na een vervelende eerste nederlaag tegen Haarlem E1, kwam langzaam maar zeker het gevoel en vertrouwen terug. Dit was te zien in de daarop volgende wedstrijden met goed spel en doelpuntrijke overwinningen. De één na laatste wedstrijd werd met 11-0 gewonnen. Dit was een goede opsteker om het in de laatste beslissende wedstrijd af te maken.

Deze laatste wedstrijd was dan ook tegen de mede koploper Haarlem E1. Met gespannen gezichten,zeker bij de coaches, werd aan de wedstrijd begonnen. Na 10 seconden stond de 1-0 al op het scorebord na een fantastische actie van de hele aanval. Dit werd nog geen 2 minuten later herhaald. Een wedstrijd met 2-0 beginnen is zeer sterk maar als dit in de eerste 3 minuten al gebeurt, is dit ontzettend goed.

Helaas door de zenuwen en wat kleine foutjes slaagde de tegenstander er toch na 30 minuten in op een gelijke stand te komen 2-2. Atlantis E2 heeft zoals dat zo mooi heet een enorme "veerkracht". Dapper als het team was, lieten ze zich niet uit het veld te slaan door de gelijke stand. Binnen 2 minuten na de gelijkmaker werd de winnende treffer 3-2 gescoord.

Na een paar zenuwslopende minuten met daarin fraaie kansen voor Atlantis E2 maar ook voor Haarlem E1 kwam uiteindelijk het verlossende fluitsignaal. De vele toeschouwers klapten en juichten mee met de dolgelukkige kinderen en coaches.

Een fantastische wedstrijd sloot een seizoen af waarin hard getraind is en goed en sportief is gestreden voor dit kampioenschap!

Atlantis E2 heeft een fantastisch veldseizoen achter de rug. Na een vervelende eerste nederlaag tegen Haarlem E1, kwam langzaam maar zeker het gevoel en vertrouwen terug. Dit was te zien in de daarop volgende wedstrijden met goed spel en doelpuntrijke overwinningen. De één na laatste wedstrijd werd met 11-0 gewonnen. … Lees meer »