001 -Family

Volleybalgenot in Vinkeveen


Geplaatst op: 30 mei 2011

Zondag werd alweer het 23e Assuline Turfsteker Volleybal toernooi georganiseerd op de grasvelden van de Vinken. Het toernooi wordt ieder jaar georganiseerd door vrijwilligers van volleybalvereniging Atalante.

Drie en twintig teams waren dit jaar van de partij. Zoals gebruikelijk waren er ook dit jaar weer veel familieteams. De Broekmannen spanden de kroon met maar liefst drie teams, waaronder junior, senior en vrienden. Maar ook ouwe getrouwe teams als de Grashappers en de Waterboys waren present. De ambitie van sommige teams was om te winnen en de finales te bereiken. Anderen speelden voor de leut en weer anderen om een dagje sportief bezig te zijn met bekenden.

Voor de fanatieke teams werd in de super recreanten competitie gestreden voor een inmiddels bekende glazen wisseltrofee. De minder fanatiekelingen konden zich inzetten voor de recreanten wisseltrofee. Na bijna zes uur volleyballen in aangename weersomstandigheden kon het team Crisis naar huis met de begeerde glazen wisseltrofee. En het team Broekman junior ging dit jaar huiswaarts met de recreanten wisseltrofee. Volgend jaar staat het Assuline Turfsteker toernooi wederom op het programma. De volleybalnetten die altijd gehuurd werden zijn met een fijne sponsoring van SC Johnson Mijdrecht gedoneerd aan Atalante, we zijn er blij mee. Vele foto's van het toernooi zijn te vinden op de site www.vv-atalante.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volleybalgenot in Vinkeveen

Zondag werd alweer het 23e Assuline Turfsteker Volleybal toernooi georganiseerd op de grasvelden van de Vinken. Het toernooi wordt ieder jaar georganiseerd door vrijwilligers van volleybalvereniging Atalante. Drie en twintig teams waren dit jaar van de partij. Zoals gebruikelijk waren er ook dit jaar weer veel familieteams. De Broekmannen spanden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: