Atlantis 1 wint


Geplaatst op: 30 mei 2011


Zaterdag 28 mei moest het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 spelen tegen DTS 1 in Enkhuizen. Atlantis 1 is al kampioen, maar was toch nog van plan om ook deze wedstrijd te gaan winnen. Dit is dan ook net aan gelukt, want er werd gewonnen met een eindstand van 9-10.

Nadat het team wat verlaat was aangekomen bij DTS, begon het de wedstrijd goed. Binnen vijf minuten werd er al twee keer gescoord. Hierna duurde het een kwartier voordat er weer werd gescoord en DTS begon ook doelpunten te maken. Gelukkig scoorde Atlantis er meer dan DTS en werd de rust ingegaan met 5-8.

In de tweede helft werden er in de eerste twee minuten twee doelpunten gescoord, wat leidde tot een stand van 5-10. Hierna speelde het grasveld en het slechte weer het door Rabobank gesponsorde team toch parten, want er werd de rest van de wedstrijd aan hun kant niet meer gescoord. Helaas scoorde de tegenstanders nog wel, wat de wedstrijd in de laatste minuten nog spannend maakte. Atlantis kreeg uiteindelijk nog vier doelpunten tegen waardoor de stand eindigde in 9-10 voor Atlantis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 1 wint

Zaterdag 28 mei moest het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 spelen tegen DTS 1 in Enkhuizen. Atlantis 1 is al kampioen, maar was toch nog van plan om ook deze wedstrijd te gaan winnen. Dit is dan ook net aan gelukt, want er werd gewonnen met een eindstand van 9-10. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: