Atlantis 1 is op de goede weg terug

Geplaatst op: 24 september 2024

In de eerste helft wist Atlantis een voorsprong te nemen met 2-4, waarna helaas Korbis toch de voorsprong terug pakte en de ruststand 9-6 werd. KV Atlantis kwam zeer sterk uit de rust vandaan. Door goede doelpunten van oa Rick Kuylenburg en Kevin Keijman stond de score later gelijk op 11-11. Helaas wist Korbis uiteindelijk een groter gat te slaan en won met 20-15.

Desondanks vertoonde Atlantis tijdens deze wedstrijd een sterk samenspel en een ongekende strijdlust, wat een duidelijke verbetering liet zien ten opzichte van de voorgaande weken. Volgende week speelt Atlantis 1 weer een thuiswedstrijd in Mijdrecht. Dit keer voor de rematch tegen Reeuwijk om 15.30. Zien we jullie daar?

KV Atlantis 1, gesponsord door Van Walraven, trad aan tegen Korbis uit Waddinxveen. Dit gebeurde op 21 september, wat een mooie nazomerdag was. Het team bestaande uit Maud, Lotte, Sander, Kevin, Lynn, Kim, Rick en Lars, onder leiding van coach Robert, leverde een strijd vol actie en passie. In de … Lees meer »