001 -Family

Proeftrainingen bij Acrogym


Geplaatst op: 30 mei 2011

Acrogym is een mooie sport, waarbij samenwerking centraal staat. In een combinatie van 2 of 3 personen voer je acrobatische elementen uit. Het geheel wordt door dans aan elkaar gemaakt op instumentale muziek. Acrogym is erg mooi om te zien en leuk om te doen.

Bij de Acrogymafdeling van GVM'79 zijn ze opzoek naar nieuwe acrobaten. Hiervoor worden er in de maand Juni een aantal proeftrainingen georganiseerd. Mocht je volgend jaar in een team willen acrogymmen en aan wedstrijden willen deelnemen? Kom dan op de hier nu volgende dagen naar gymzaal de Brug, van wassenaarstraat te Mijdrecht. 9, 21, 23, 28 en 30 juni van 17:00 - 19:00. Ervaring met dansen en/of turnen zijn gewenst, maar niet noodzakelijk. Meldt je even aan via de trainster door te mailen met esdvries@gmail.com.

De trainingen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Er wordt gehoopt op een grote opkomst.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Proeftrainingen bij Acrogym

Acrogym is een mooie sport, waarbij samenwerking centraal staat. In een combinatie van 2 of 3 personen voer je acrobatische elementen uit. Het geheel wordt door dans aan elkaar gemaakt op instumentale muziek. Acrogym is erg mooi om te zien en leuk om te doen. Bij de Acrogymafdeling van GVM'79 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: