001 -Family

Acrogymfeest in Beverwijk


Geplaatst op: 30 mei 2011

Afgelopen weekend was de leukste wedstrijd van het jaar voor de acrogym afdeling van GVM'79. De teams reisden af naar Beverwijk om deel te nemen aan het Open Kampioenschap West Nederland. Een ontspannen wedstrijd waar alle teams uit Nederland en België mogen inschrijven.

Op zaterdagochtend waren de teams in het E-niv aan de beurt. Hierbij deden Mart en Stephan het goed en werden eerste. Voor het team van Pibbe en Kim was de vijfde plek. Fleur, Lucia en Jill draaiden een prima eerste wedstrijd, maar maakten wel twee tijdsfouten, zij kwamen op de 10e plek. De zaterdagmiddag waren de talenten en het hogere niveau aan de beurt. Kelly en Bibienne waren er netjes, maar vielen net buiten het podium op de 4e plek. Joella, Priscilla en Annemaaike hadden een val in de oefening en scoorden daarom lager dan normaal, zij werden vierde. Frederike en Lorena draaiden een oefening zonder grote fouten, maar moesten de concurrentie toch voor laten gaan. Imara en Demy waren fenomenaal en lieten de concurrentie juist ver achter zich. Op zondag kwamen de C en D niveau's in actie. De damesgroepen op C-niv waren aan elkaar gewaagd, want de scores zaten boven op elkaar. Tessa, Sabine en Dana werden met 25,250pnt 6e en Florine, Fleur en Ulijn werden met 25,200pnt 7e.

De concurrentie bij de D-damesparen was moordend met 30 deelnemende teams deden de twee paren van GVM het uitstekend door bij de bovenste helft te eindigen. Mariska en Laura werden 9e en Emma en Chanel 12e. Op zaterdagavond is ook altijd nog de Gala-avond, waarbij de groep van GVM ook een mooie demo heeft gegeven. Het thema van dit jaar was ballet vs hip hop, waarbij de kleding prachtig aansloot op het thema. Fleur Janmaat had er weer een heel spektakel van gemaakt en de acrobaten voerden de demo goed uit. De jury beoordeelde de demo met goede punten, maar helaas net te weinig om op het podium te komen. Maar omdat iedereen een prijs verdiend kreeg elke deelnemende vereniging een mooie beker mee naar huis. De demo van GVM was gesponsord door de bedrijven Warrels en van der Meer betonvlechten én Janmaat en Mollers Heiwerken.

Daarnaast hadden vele moeders weer de nodige uurtjes in het maken van de kleding gestoken. Iedereen wordt bedankt voor het geleverde werk en het mooie resultaat. Wilt u ook een keer genieten van onze demo? We zullen hem ook tijdens het Straattheater festival in Mijdrecht 18 juni uitvoeren!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Acrogymfeest in Beverwijk

Afgelopen weekend was de leukste wedstrijd van het jaar voor de acrogym afdeling van GVM'79. De teams reisden af naar Beverwijk om deel te nemen aan het Open Kampioenschap West Nederland. Een ontspannen wedstrijd waar alle teams uit Nederland en België mogen inschrijven. Op zaterdagochtend waren de teams in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: