001- Uithoorn

Hertha speelt gelijk tegen HMS


Geplaatst op: 30 mei 2011

Hertha is in de tweede wedstrijd van de nacompetitie niet verder gekomen dan 1-1 tegen HMS. In een moeizame wedstrijd, waar HMS het betere spel had en Hertha de beste kansen, kwam de thuisploeg niet verder dan 1-1.

Hertha wist dat het, na de overwinning tegen UNO van vorige week, bij winst goede zaken zou doen. De wedstrijd tegen HMS was moeizaam van Vinkeveense kant. Hertha had grote moeite om te voetballen, waardoor het nauwelijks in het spel kon komen. De Vinkeveners creëerden wel de betere kansen. Voor rust kwam Hertha op 1-0 voorsprong. Jorg Landwaart ontsnapte aan de buitenspelval en bracht Peter Post in stelling die knap afrondde, 1-0.

Na rust kwam Hertha in eerste instantie niet in de problemen. Hertha kreeg een grote mogelijkheid op de 2-0 maar de keeper van HMS redde knap. In de tegenstoot kwam HMS plotseling op gelijke hoogte. Hertha werd op de achterlijn verrast door de snelle linksbuiten en de spits van HMS kon simpel binnen tikken, 1-1. Na de gelijkmaker ging Hertha op zoek naar de voorsprong. Een uitstekend schot van Wim Mollers werd gekeerd door de keeper en een schot van invaller Ski Klesman ging net naast. Hertha kwam hierdoor niet verder dan een gelijkspel en blijft hiermee tweede in de poule.

SVM Maartensdijk won haar tweede wedstrijd van DEV Doorn en gaat met zes punten uit twee wedstrijden aan kop. Hertha volgt met vier punten op de tweede plaats. Cobu Boys boekte zijn eerste overwinning door UNO op eigen veld te verslaan en staat samen met DEV Doorn op de derde plaats met drie punten. HMS staat vijfde met één punt en UNO staat met twee verliespartijen onderaan.

Hertha speelt donderdag 2 juni thuis tegen Cobu Boys, de wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark de Molmhoek. Zaterdag 4 juni speelt Hertha de uitwedstrijd tegen DEV Doorn, de wedstrijd begint om 14.30 uur in Doorn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hertha speelt gelijk tegen HMS

Hertha is in de tweede wedstrijd van de nacompetitie niet verder gekomen dan 1-1 tegen HMS. In een moeizame wedstrijd, waar HMS het betere spel had en Hertha de beste kansen, kwam de thuisploeg niet verder dan 1-1. Hertha wist dat het, na de overwinning tegen UNO van vorige week, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: