Atlantis B1 speelt gelijk tegen medekoploper

Geplaatst op: 1 oktober 2024

Het team van sponsor Bos meubelstoffeerderij stond zaterdag 28 september tegen medekoploper Soesterkwartier B1. Het was een hele spannende wedstrijd en de teams waren goed aan elkaar gewaagd. In het begin ging het gelijk op. Daarna liep Soesterkwartier door wat snelle aanvallen uit. In de rust stond het 6-4 voor Soesterkwartier.

Door de tactische indeling van trainer Mark Kruiswijk knokte Atlantis zich goed terug in de wedstrijd en stond het na een tijdje weer gelijk 7-7. Benthe scoorde met een prachtig schot Atlantis naar een voorsprong. Helaas maakte Soesterkwartier in de laatste minuut de gelijkmaker en werd het 8-8.

De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 5 oktober om 12.45 in Mijdrecht. Atlantis B1 zal dan de wedstrijd tegen Victum B1 spelen.

Het team van sponsor Bos meubelstoffeerderij stond zaterdag 28 september tegen medekoploper Soesterkwartier B1. Het was een hele spannende wedstrijd en de teams waren goed aan elkaar gewaagd. In het begin ging het gelijk op. Daarna liep Soesterkwartier door wat snelle aanvallen uit. In de rust stond het 6-4 voor … Lees meer »