Vinkefest 2023

€ 45.000 voor goede doelen in regio


Geplaatst op: 30 mei 2011

De veiling van kunstwerken levert ongeveer 45.000 euro op voor goede doelen! Rotaryclub Mijdrecht kreeg een anonieme schenking van 70 kunstwerken ter veiling aangeboden ten bate van een goed doel. Nagenoeg alle kunstwerken zijn tijdens de sfeervolle veiling bij Sotheby's verkocht. De nog resterende kunstwerken worden via veilinghuizen aangeboden.

Ruim 200 mensen bezochten de veiling. Er werd enthousiast geboden onder de bezielende leiding van veilingmeester Albertine Verlinde. Het merendeel van de kunstwerken werd ruim boven de vooraf ingeschatte prijs verkocht. De veiling is gezamenlijk georganiseerd door de Rotaryclubs Mijdrecht, AMU (Aalsmeer,Mijdrecht,Uithoorn) en AuU (Aalsmeer, Uithoorn)

Na afloop van de veiling kon al een cheque van 27.000 euro worden overhandigd aan de Stichting Gilat ten bate van de bouw van een theater in het Emmakinderziekenhuis AMC in Amsterdam. Stichting Gilat wil een glimlach toveren op de gezichten van jonge patientjes. Hen momenten van plezier en vrolijkheid bezorgen in een moeilijke periode van hun leven.

Als alle kunstwerken zijn verkocht wordt definitief de balans opgemaakt. 70% van de opbrengst gaat naar de Stichting Gilat, drie lokale doelen krijgen elk 10%: Stichting Achter de Regenboog, Stichting de Opkikker en het Johannes Hospitium in Wilnis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

€ 45.000 voor goede doelen in regio

De veiling van kunstwerken levert ongeveer 45.000 euro op voor goede doelen! Rotaryclub Mijdrecht kreeg een anonieme schenking van 70 kunstwerken ter veiling aangeboden ten bate van een goed doel. Nagenoeg alle kunstwerken zijn tijdens de sfeervolle veiling bij Sotheby's verkocht. De nog resterende kunstwerken worden via veilinghuizen aangeboden. Ruim … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: