001 -Family

Trotse winnaars tekenwedstrijd bibliotheek


Geplaatst op: 30 mei 2011

Woensdagmiddag 25 mei jl. werd de uitslag van de grote tekenwedstrijd van de bibliotheek bekend gemaakt. Uit de vele inzendingen zijn er vier prijswinnaars gekozen: Luuk Wessel, Emma Banis, Tommy Liendberg en Alyssa van Haaren zijn de gelukkige winnaars. Van hun mooie tekening zijn schilderijen gemaakt, die opgehangen worden in de bibliotheek. Zo zijn ze voor iedereen te bewonderen en vrolijken ze de jeugdafdeling op. De prijswinnaars kregen ook nog een boekenbon.

Die middag werd ook de kinderjury afgesloten. Vanaf februari dit jaar hebben kinderen uit Abcoude zich kunnen inschrijven voor de Kinderjury. Zij lazen met z'n allen boeken en wat belangrijker was, zij gaven hun stem aan de mooiste, ontroerendste, spannendste verhalen. De kinderen die 3 of meer boeken hadden gelezen, waren uitgenodigd voor een gezellige afsluiting in De Bibliotheek Abcoude. In totaal zijn er 184 stemmen uit gebracht.
Tevens konden de kinderen hun stem uitbrengen op de site van de kinderjury , waar op een later tijdstip bekend gemaakt zal worden welke titel het beste jeugdboek van Nederland is geworden.
Zo was het een drukke maar hele leuke middag in de bibliotheek voor de jeugd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Trotse winnaars tekenwedstrijd bibliotheek

Woensdagmiddag 25 mei jl. werd de uitslag van de grote tekenwedstrijd van de bibliotheek bekend gemaakt. Uit de vele inzendingen zijn er vier prijswinnaars gekozen: Luuk Wessel, Emma Banis, Tommy Liendberg en Alyssa van Haaren zijn de gelukkige winnaars. Van hun mooie tekening zijn schilderijen gemaakt, die opgehangen worden in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: