De Baat (2e)

Paardensportvereniging Troje bezoekt draf- en renbaan Duindigt


Geplaatst op: 30 mei 2011

Op zondag 22 mei organiseerde PSV Troje voor de tweede keer een bezoek aan draf- en renbaan Duindigt in Wassenaar.

De eerste race ging om 13:30 van start. In totaal werden er acht races verreden; zes aangespannen draverijen waarbij combinaties een snelheid van 45 km/u haalden. De twee draverijen onder het zadel gingen nog een stuk sneller waarbij ze snelheden behaalden van 60 km/u.

Volgens Engelse wetten wordt er tijdens het rennen flink gewed op de verschillende paarden. Dit was ook het geval op Duindigt, er kon echter al worden ingezet vanaf €0,50. Sommige Trojanen zette hoge bedragen in op hun favoriet na het analyseren van de deelnemerslijst. Op deze lijst staan de uitslagen van de laatste 5 verreden wedstrijden, leeftijd van het paard en gewicht van de jockeys.

Na de races werd nog een bezoek gebracht aan de stallen. De renstallen worden geschilderd in de teamkleuren van de verschillende renteams. Het was een leuke en interessante dag met, voor sommigen, een leuk financieel voordeeltje. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met een andere tact van de paardensport!

Wilt u ook deelnemen aan één van onze activiteiten? Breng dan snel een bezoek aan onze site www.paardensportverenigingtroje.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Paardensportvereniging Troje bezoekt draf- en renbaan Duindigt

Op zondag 22 mei organiseerde PSV Troje voor de tweede keer een bezoek aan draf- en renbaan Duindigt in Wassenaar. De eerste race ging om 13:30 van start. In totaal werden er acht races verreden; zes aangespannen draverijen waarbij combinaties een snelheid van 45 km/u haalden. De twee draverijen onder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: