De Baat (6e)
Atalante MC2: toch nog een zaterdagse winst op Spaarnestad

Geplaatst op: 21 oktober 2024

Waar de mini’s ‘s ochtends verloren van Spaarnestad, nam MC2 einde middag sportieve wraak voor hun jongere clubgenoten. Na een goede wedstrijd nam vijf punten mee naar Vinkeveen.

Het team was compleet en dus werd er met acht meiden, Isabella, Lisa, Lynn, Maud, Noa, Rikki, Sanne en Zoë, afgereisd naar Haarlem. Het team kwam lekker uit de startblokken; er werd mooi in 3x gespeeld. Dit kwam mede door de goede pass. Het team hield zich goed aan de afspraken en dankzij goede services van Isabella en Maud (bovenhands!) en mooie (blok)ballen aan het net van Lynn was de eerste setwinst een feit. De tweede set was er ook geen vuiltje aan de lucht. Het team ging door met netjes spelen en er waren mooi smashes van Sanne en Lisa. Noa bracht de pass lekker naar voren en Rikki scoorde menig prikballetje door de pass snel over het net door te tikken. Het was leuk om naar te kijken! Binnen no-time werd deze en de derde set gewonnen. De vierde set maakten de meiden het zichzelf moeilijker dan noodzakelijk. Ondanks de mooie ballen van Zoë, die prachtige set-ups gaf, liep het team achter de feiten aan. Het lukte Spaarnestad druk te zetten met de service en er werden veel ballen gescoord door deze in één keer terug te spelen. Na een time-out kwam Atalante terug en met goede services werd het verzet van Spaarnestad definitief gebroken. Ook de vierde set ging naar Atalante.

Dankzij deze 0-4 overwinning neemt Atalante vijf punten mee naar. Het team heeft nu een paar weekjes rust en speelt op vrijdag 8 november om 19:30 uur in de Boei tegen SAS ’70.

Waar de mini’s ‘s ochtends verloren van Spaarnestad, nam MC2 einde middag sportieve wraak voor hun jongere clubgenoten. Na een goede wedstrijd nam vijf punten mee naar Vinkeveen. Het team was compleet en dus werd er met acht meiden, Isabella, Lisa, Lynn, Maud, Noa, Rikki, Sanne en Zoë, afgereisd naar … Lees meer »