001 -Family

Hemelvaart in De Wegwijzer


Geplaatst op: 27 mei 2011

Mijdrecht - Op donderdag 2 juni is het Hemelvaartsdag. Op die dag vieren christenen dat Jezus Christus naar de hemel is opgestegen, de veertigste dag na Zijn opstanding uit de dood met Pasen (bron: Wikipedia). In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, wordt er 's morgens om 09:30 uur een dienst gehouden. In de preek gaat het over Handelingen hoofdstuk 1 vers 9 t/m 11. Daar wordt de hemelvaart beschreven door mensen die ooggetuigen waren. Vanuit die tekst hoopt dominee Weststrate een aantal vragen te beantwoorden: "Wat gebeurde er?", "wat werd er gezegd?", "wat betekende het toen" en "wat betekent het voor ons vandaag?".

Vanuit woon- en zorgcentrum Nieuw Avondlicht en De Kom kan de dienst ook via het interne kabelnetwerk op de radio (afstemmen op 96,7 MHz) beluisterd worden. Zie voor meer info ook de website van de kerk op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hemelvaart in De Wegwijzer

Mijdrecht - Op donderdag 2 juni is het Hemelvaartsdag. Op die dag vieren christenen dat Jezus Christus naar de hemel is opgestegen, de veertigste dag na Zijn opstanding uit de dood met Pasen (bron: Wikipedia). In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, wordt er 's morgens om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: