001 -Family

Nieuwe pand Divitiae organiseert open huis


Geplaatst op: 24 mei 2011

Mijdrecht, mei 2011 - Op zaterdag 28 mei organiseert Divitiae een open huis. Tijdens het open huis bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend de bedrijfsunits te bezichtigen en kennis te maken met het opleveringsniveau van Divitiae. Dit is een ideaal startpunt om kennis te maken met de mogelijkheden die deze units bieden voor ondernemers. U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij Divitiae, Vermogenweg 201-219 in Mijdrecht. Medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken.

Nieuwe pand gereed
Onlangs is het nieuwe pand van Divitiae gereed gekomen. Er zijn nog 3 units beschikbaar, de overige zijn inmiddels verkocht. De aangeboden units zijn 288 m², verdeeld over twee verdiepingen. De bedrijfsunits hebben een hoogte van 9 meter met een vrije hoogte van circa 4,7 meter op de begane grond. Vanwege de grote hoogte op de begane grond is het mogelijk, om zeer eenvoudig, een extra verdiepingsvloer van 100 m2 te creëren. Ook is er uitbreiding mogelijk van 288 m² naar 864 m². De units hebben een multifunctionele bedrijfsfunctie en hebben vele gebruiksmogelijkheden zoals kantoor, showroom, werkplaats of opslag. De bedrijfsunits zijn per direct beschikbaar.

Wilt u alvast meer weten, bel dan naar 0297 - 26 20 35 of kijk op www.ppgvastgoed.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe pand Divitiae organiseert open huis

Mijdrecht, mei 2011 - Op zaterdag 28 mei organiseert Divitiae een open huis. Tijdens het open huis bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend de bedrijfsunits te bezichtigen en kennis te maken met het opleveringsniveau van Divitiae. Dit is een ideaal startpunt om kennis te maken met de mogelijkheden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: