001 -Family

Kom kijken bij de voorrondes DJ mixwedstrijd Summer Dance 2011


Geplaatst op: 24 mei 2011

Lekker dansen op de beste en nieuwste muziek kan aankomende weken tijdens de voorrondes van de dj mixwedstrijd. De voorrondes worden gehouden in Aalsmeer, Uithoorn, Mijndrecht, Amstelveen en beginnen om 20.00 uur. Alle dj's zetten een spetterende set neer in de strijd naar de hoofdprijs. De 3 beste dj's mogen namelijk optreden op het Summer Dance feest op 9 juli 2011.

Elk jaar is het weer een spannende zoektocht naar de beste dj uit de omgeving haarlemmermeer. De voorrondes zullen dit jaar gaan plaatsvinden op de volgende data:

  • 26 mei jongeren centrum N201 in Aalsmeer.
  • 31 mei jongeren centrum The MIX in Uithoorn.
  • 4 juni jongeren centrum La Paix (Allround) in Mijndrecht. 
  • 9 juni club/discotheek Bon Ami in Aalsmeer.
  • 17 juni jongeren centrum Downtown in Amstelveen.

Er werd goed gehoor gegeven aan de oproep om een goede demo in te leveren. Maar liefst 100 aanmeldingen vanuit heel Nederland stroomde binnen bij de organisatie. Het was aardig wat werk om alle 100 demo's af te luisteren zegt Dj Nista (Ronnie Nisters). Het niveau is erg goed dit jaar en het belooft een spannende strijd te worden. Dj Rene van Aken en Dj Nista verzorgen samen de organisatie van de mixwedstrijd. We geven beginnende dj's een extra kans om door te breken. Dit soort kansen moet je echt aangrijpen volgens Dj Nista. Het is vaak een moeilijke wereld om tussen te komen en met het meedoen aan de wedstrijd doe je veel ervaring op.

Om te kijken in welke volgorde de dj's gaan optreden zal er op alle avonden een loting plaatsvinden, daarna zal het feest losbarsten om 20.00 uur. Elke dj krijgt 40 minuten de tijd om zijn kunsten te vertonen. We hopen dat dj's alles uit de kast halen om te winnen aldus Dj Rene van Aken. Ze vallen op door een strakke set neer te zetten en te laten zien dat ze de dj apparatuur goed kennen. Als de dj's eigen producties draaien wordt de set nog exclusiever, die tracks heeft namelijk niemand anders.

Zeer belangrijk bij een dj mixwedstrijd is natuurlijk een goede jury. Dj Rene van Aken en Dj Nista zullen zelf deelnemen in de jury. Verder zullen Dj Frenckel, Dj Roel en Marcel Huijkman assisteren bij de beoordeling van de dj's in de voorrondes. We zijn heel blij dat deze professionele mensen ons willen helpen naar de moeilijke zoektocht; wie is dit jaar de beste dj voor Summer Dance 2011.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom kijken bij de voorrondes DJ mixwedstrijd Summer Dance 2011

Lekker dansen op de beste en nieuwste muziek kan aankomende weken tijdens de voorrondes van de dj mixwedstrijd. De voorrondes worden gehouden in Aalsmeer, Uithoorn, Mijndrecht, Amstelveen en beginnen om 20.00 uur. Alle dj's zetten een spetterende set neer in de strijd naar de hoofdprijs. De 3 beste dj's mogen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: