001 -Family

Dansshow Nicole komend weekend in sporthal de Phoenix


Geplaatst op: 24 mei 2011

Komend weekend is het weer zover.. alle leerlingen van Jazz & Showballet Nicole zullen weer een spetterende dansshow gaan neerzetten! Op 28 en 29 mei zal sporthal de Phoenix in Mijdrecht geheel omgetoverd zijn tot een waanzinnig danstheater. Ruim 550 enthousiaste leerlingen zullen in de meest prachtige kostuums laten zien wat ze het afgelopen seizoen hebben geleerd. Van klein tot groot, van jong tot oud, iedereen doet gezellig mee! Het showballet zal de show starten met een knallende opening, gevolgd door Burlesque, een dans op de live gezongen Hit the road jack en alle hits van afgelopen jaar. De allerkleinsten zullen dansen op Toveren van K3 en ook mag dit jaar Lady Gaga natuurlijk niet ontbreken. Er is zoals elk jaar dus weer een gevarieerd programma met veel afwisselende choreografieën en kostuums.

De voorstellingen zijn op zaterdag 28 mei, aanvang 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) en op zondag 29 mei, aanvang 13.00 uur (zaal open 12.30 uur). De kaarten worden verkocht bij sponsors Backstage Hairfashion en Café Het Rechthuis. Tijdens het schrijven van dit bericht zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar. De Rabobank is de hoofdsponsor van Jazz & Showballet Nicole en zal wederom een mooie bijdrage leveren aan deze dansshow.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansshow Nicole komend weekend in sporthal de Phoenix

Komend weekend is het weer zover.. alle leerlingen van Jazz & Showballet Nicole zullen weer een spetterende dansshow gaan neerzetten! Op 28 en 29 mei zal sporthal de Phoenix in Mijdrecht geheel omgetoverd zijn tot een waanzinnig danstheater. Ruim 550 enthousiaste leerlingen zullen in de meest prachtige kostuums laten zien … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: